Παροχές

Χαίρομαι πολύ όταν έρχονται οι φίλοι μου και παίζουμε ... τραγουδάμε ... χορεύουμε!!! Οι γονείς μας παίζουν μαζί μας, προσέχουν τις «σκανταλιές μας», θαυμάζουν τα κατορθώματά μας, χαίρονται που κάνουμε παρέα και γνωριζόμαστε, αλλά πίνουν και τον καφέ τους, συζητάνε, γνωρίζονται, ανταλλάσσουν απόψεις και ιδέες - αφού υπάρχουν πάντα κυρίες - νηπιαγωγοί που μας επιβλέπουν - και προπάντων ... κανονίζουν πότε θα ξαναβρεθούμε!!!!

Party

Στο σπίτι μου κάνουμε συνέχεια party!!! Τόσο με αφορμή δικές μου χαρούμενες στιγμές όσο και γιορτές ή γενέθλια των φίλων μου! Θέλουν τόσο πολύ να έρχονται γιατί οι γονείς μου ετοιμάζουν μόνοι τους όλα τα φαγητά για μικρούς και μεγάλους, χορεύουμε, τραγουδάμε karaoke και παίζουμε πολλά παιχνίδια, όπως κυνήγι θησαυρού, τσουβαλοδρομίες, μαντηλάκι, μουσικές καρέκλες, μπαλονοκατασκευές, face painting, κουκλοθέατρο.

Party Bebe Salle

Βαφτίσεις

Πολλές φορές στο σπίτι μου γίνονται και οι βαφτίσεις των μικρών μου φίλων!!! Μπορούμε να φιλέψουμε μέχρι 80 «μεγάλους» στον εσωτερικό χώρο και μέχρι 40 «μεγάλους» στην αυλή μας…ενώ εμείς τα παιδιά παίζουμε στον ασφαλή χώρο του παιδοτοποδωμάτιού μου...

Η μαμά μου ετοιμάζει όλα τα φαγητά, τα γλυκά, τα δώρα ή τις μπομπονιέρες για τους καλεσμένους και ο μπαμπάς μου στρώνει μεγάλα τραπέζια με ωραία τραπεζομάντηλα και περιμένει πάντα χαμογελαστός στην πόρτα τους καλεσμένους...

Βαφτίσεις Bebe Salle

Catering

Κάποιοι φίλοι μου που επιλέγουν να γιορτάσουν στο δικό τους χώρο ... ζητάνε από τους γονείς μου να αναλάβουν την οργάνωση της εκδήλωσής τους ... και τότε με μεράκι και φαντασία εκείνοι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες με αξέχαστες, πρωτότυπες, πάντα χειροποίητες δημιουργίες ... που σε κάνουν να λαχταράς η επόμενη φορά να έρθει πολύ σύντομα!!!

Catering Bebe Salle